Termeni si conditii


Bine ati venit pe site-ul www.piticot.ro!
Acest site este proprietate a S.C. SEMPRE DOLCE SRL, înregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/19396/08.11.2021, cod de înregistrare fiscala 45188363, cu adresa: Bucuresti, Sector 5, Str. Petre Ispirescu, nr 77.

Acesti Termeni si Conditii reglementeaza relatia comerciala dintre www.piticot.ro si client, cu privire la vanzarea online si offline de catre www.piticot.ro clientului a produselor mentionate pe acest site. Prin lansarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor Termeni si Conditii.

I. Efectuarea unei comenzi:

 1. Pentru comenzile preluate la sediul SC SEMPRE DOLCE SRL clientul este obligat sa verifice corectitudinea datelor inscrise in bonul de comanda si sa-l semneze. Eventualele completari se vor face pe loc, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.
 2. Comenzile se vor preda clientilor la data si ora stabilite pe bonul de comanda. In cazul solicitarii modificarii orei/datei sau anularii unei comenzi, clientul este obligat sa anunte acest lucru telefonic sau prin e-mail.
 3. Comenzile telefonice si online sunt valide doar dupa confirmarea acestora printr-un numar de comanda.
 4. Comenzile personalizate se transmit cu cel putin 4 zile inainte de data eliberarii acestora.
 5. Pentru torturile de nunta sau botez comenzile se transmit cu cel pu?in 2 saptamani inainte.
 6. Preluarea comenzilor se sisteaza in momentul atingerii capacitatii maxime de productie. Acesta informatie este afisata in timp real pe site-ul piticot.ro sau pe pagina de Facebook.

II. Conditii de procesare si livrare a comenzii: 

Modalitati de estimare a numarului minim de ore necesare livrarii comenzilor plasate si confirmate telefonic de catre un reprezentant al www.piticot.ro:

 1. Timpi minimi de productie:

- 2 ore – daca este plasata comanda  pana in orele 15:00, livrarea se efectueaza in aceeasi zi, iar pentru cele dupa orele 15:00, livrarea se realizeaza a doua zi, cel mai devreme la ora 11:00;

- 24 de ore – pentru comenzi speciale care necesita timp mai mare de realizare (prajituri speciale, torturi personalizate,etc);

- 48 de ore – pentru comenzi speciale cu manopera complexa si timp mare de realizare (torturi personalizate cu figurine, forme dificil de realizat, etc);

- 72 ore – pentru comenzi speciale cu o manopera foarte complexa (torturi personalizate cu figurine complexe, forme dificil de realizat, etc).

Pentru produsele cu livrare in 2 ore, dar care au fost comandate dupa ora 15:00, pot fi onorate cel mai devreme a doua zi dupa ora 11:00.

Pentru comenzile speciale (torturi de dimensiuni foarte mari, torturi personalizate, 3D) timpul de preparare si livrare poate depasi 72 de ore de la confirmarea si acceptarea comenzii.

In cazul in care nu se respecta termenele minime de realizare a produselor (informatii care se regasesc in descrierea fiecarui produs), www.piticot.ro poate percepe tarife suplimentare

In preluarea, procesarea si livrarea comenzilor se vor tine cont de urmatoarele:

      1. Cantitatile, descrierile, imaginile si alte informatii prezentate pepiticot.ro au calitate informativa si orientativa pentru client, acestea nu reprezinta               obligatia www.piticot.ro, nu-i pot fi imputate ca atare si nu poate fi trasa la raspundere in baza acestora;

 1. Gramajul produselor comandate (vandute la kilogram) poate varia cu +/- 300 gr
 2. Torturile personalizate nu pot fi identice, deoarece sunt realizate manual si pot avea mici modificari datorita cantitatilor (in poze pot fi torturi mai mici sau mai mari decat cantitatea dorita de tine).
 3. In cazul in care ai comandat un produs de pepiticot.ro, iar tortul a depasit cantitatea ceruta, nu vor fi adaugate costuri valorii stabilite initial.
 4. Daca ne vei solicita un alt model decat cele prezentate pepiticot.ro, atunci este nevoie sa accepti o marja de +/- 1 kg, care se va reflecta in suma finala pe care o ai de achitat. Fiind un proiect diferit, putem doar aproxima cantitatea minima necesara realizarii lui.
 5. Figurinele din pasta de zahar pot con?ine accesorii si ornamente alimentare necomestibile.
 6. In cazul zilelor (perioadelor) cu un numar foarte mare de comenzi precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, piticot.ro, isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri, care nu tin de vointa sau posibilitatile www.piticot.ro, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere;
 7. Produsele piticot.ro sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.
 8. La preluarea comenzilor vom solicita urmatoarele informatii: numele, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii pot fi folosite ulterior pentru a transmite oferte, chestionare sau informatii despre produsele si serviciile firmei.
 9. Modalitatile si tariful de transport.

Programul de procesare a comenzilor este: Marti – Duminica 08:00-21:00, Luni 10:00-21:00.

Tariful de transport este unul standard, in valoare de 30 lei, valabil doar pentru comenzi mai mari de 100 lei. Comenziile peste 300 lei, beneficiaza de livrare gratuita.

Asiguram serviciul de livrare, intre orele 10:00-21:00, in Bucuresti si pe o raza de 20 km in jurul Bucurestiului.

Livrarile se vor face doar dupa confirmarea comenzii cu operatorii nostri, in limita disponibilitatii capacitatilor de transport. Capacitatile de transport frigorific ale Cofetariei Piticot sunt limitate, asa incat ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora in intervalul solicitat.

Livrarea este realizata cu masini speciale de transport frigorific care sunt autorizate de catre institutiile de control abilitate.

Puteti asigura transportul si prin mijloace proprii, caz în care vom face receptia comenzii la sediul nostru si va revine responsabilitatea integrala a livrarii acesteia la locul evenimentului.

Comenzile se planifica pentru livrare, in ordinea inregistrarii lor, dupa algoritmul primul venit-primul servit.

Atentie! In cazul in care ati selectat livrarea, intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, in momentul in care veti fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, acesta va incerca reprogramarea pentru un alt interval orar. Daca sunteti de acord cu reprogramarea, veti stabili impreuna intervalul cel mai apropiat in care exista disponibilitate. Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea la o alta ora, comanda va fi anulata, iar daca ati efectuat deja plata, banii va vor fi returnati integral in cont, in termen de 3 zile.

In perioadele foarte aglomerate, sau cand conditiile meteo sunt nefavorabile, comenzile pot fi livrate cu intarzieri, urmand a fi anuntat telefonic asupra intervalului de livrare. 

Produsele noastre sunt livrate in conditii optime, cu vehicule refrigerate, autorizate de catre D.S.V.

III. Modificarea sau renuntarea la o comanda:

 1. Solicitarile de modificare a comenzii se vor onora doar daca sunt anuntate cu cel putin 2 zile inainte de data eliberarii comenzii. Exceptie fac torturile de nunta sau de botez, pentru care solicitarile de modificare se vor onora doar daca sunt anuntate cu cel putin 5 zile inainte.
 2. Renuntarea la comanda si returnarea avansului se accepta cu cel putin 3 zile inainte de data eliberarii comenzii. In caz contrar se va retine valoarea avansului. 
 3. Avansurile incasate cu numerar sau card se returneaza doar in baza bonului fiscal. Contravaloarea fotografiilor comestibile si a figurinelor din  pasta de zahar personalizate nu poate fi returnata.

 IV. Modalitati si conditii de plata:

 1. Modalitatile de plata sunt: numerar, card, virament bancar.
 2. Este obligatoriu ca facturile emise pentru avans sa fie urmate de o factura de stornare avans.
 3. Facturile pentru luna anterioara se pot emite doar pana pe data de 10 a lunii in curs.
 4. In schimbul vanzarii produsului, clientul va plati catre www.piticot.ro, in functie de produsul comandat, pretul acestuia, astfel cum acest pret este mentionat pe site (preturile contin TVA), sau cum a fost agreat de comun acord la confirmarea telefonica a comenzii plasate online.
 5. In ceea ce priveste optiunea platii in numerar la livrare, se va tine cont de urmatoarele:
 6. Produsele spre livrare vor fi insotite de bon sau factura fiscala, reprezentand valoarea acestora.
 7. piticot.ro isi rezerva dreptul ca in cazul comenzilor mai mari de 300 lei sa ceara clientului plata integrala sau partiala in avans.