Cum comand – Piticot.ro

Cum comand


Produsele Cofetariei Piticot pot fi cumparate din tara sau din strainatate, direct din cofetariile noastre (vezi locatiile din Bucuresti - link harta), online sau telefonic.

Comanda in Cofetariile Piticot

Te asteptam zilnic in CofetariilePiticot pentru a gusta produsele noastre, a primii informatiile necesare si a plasa o comanda.

Comanda Telefonica

Solicita informatii si plaseaza comenzi la numarul 021 420 66 70, intre orele 10:00-21:00.

Comanda Online 

Castiga timp si comanda online produsele Cofetariei Piticot, fara sa fii nevoit sa ai un cont.

Este foarte simplu:

  1. Click pe produsul pe care vrei sa-l comanzi.
  2. Selecteaza cantitatea /gramajul dorit.
  3. Selecteaza compozitia (daca este cazul).
  4. La alte detalii (daca este cazul): scrie o dedicatie care va fi adaugata pe produsul ales.
  5. Click pe butonul Adauga in Cos. Astfel produsul a fost preluat in Cosul de Cumparaturi si poti continua cautarea de noi rasfaturi pe care vrei sa le adaugi comenzii finale.
  6. Verifica lista produselor din Cosul de Cumparaturi (cantitate, compozitie, dedicatie), poti face modificarile dorite si apoi completeaza metoda de ridicare/livrare a produselor.
  7. Completeaza campurile cu atentie: informatii personale (nume, contact, adresa) si optiuni suplimentare – facturare pe firma si adresa de livrare diferita (daca este cazul). Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
  8. Alege modalitatea de plata (Card/ Numerar) si data livrarii, citeste si accepta Termenii si Conditiile www.piticot.ro si apoi finalizeaza comanda cu un click pe Finalizeaza Comanda.

Atentie: Chiar daca ati finalizat comanda online, aceasta nu se considera acceptata decat in urma confirmarii telefonice efectuate de catre operatorul nostru. Vom verifica impreuna informatiile furnizate, produsele alese si agrearea de comun acord a detaliilor de livrare.

Intrebari Suplimentare

Daca ai nelamuriri, comenzi deosebite sau intrebari suplimentare, iti stam la dispozitie oricand via e-mail pe adresa: cofetaria.piticot@gmail.com, sau la numarul de telefon 021 420 66 70, in intervalul orar 08:00-21:00.