Cum platesc – Piticot.ro

Cum platesc


Indiferent de alegerea ta, comanda efectuata pe www.piticot.ro,  poate fi achitata in siguranta cu cardul bancar, la livrare sau prin transfer bancar.

Daca valoarea comenzii depaseste 300 de lei, atunci este necesara achitarea unui avans minim de 50% din suma finala – fie prin transfer bancar, fie in Cofetaria Piticot.

Plata Online cu Cardul

Platforma prin care se realizeaza plata este LibraPAY (http://www.librapay.ro/).

Prin acceptul platii cu cardul esti de acord cu termenii si conditiile LibraPAY – cel mai securizat si mai popular serviciu de prelucrare a datelor.

Plata se poate efectua folosind carduri VISA (Classic si Electron) sau MASTERCARD (inclusive Maestro)

Plata in Numerar la Livrare

Pentru comenzile cu valori mai mici de 300 de lei, vei plati in numerar la livrare.

Pentru comenzi cu valori mai mari de 300 lei, iti oferim doua optiuni:

  1. Plata integrala cu cardul ;
  2. Plata unui avans minim de 50% din suma finala – fie prin transfer bancar, fie personal intr-una dintre Cofetariile Piticot. Restul de plata se poate achita ulterior, prin transfer bancar, cu numerar sau cu card intr-una din locatiile Piticot, cu minimum 48 de ore inainte de momentul livrarii, sau cu numerar la livrare.

Odata cu livrarea comenzii vei primi bon fiscal si factura fiscala (daca ai solicitat acest lucru).

Plata prin Transfer Bancar

Este metoda de plata prin care se efectueaza transferul bancar in baza facturii primite pe e-mail (fie ca este vorba despre persoana fizica sau juridica). Imediat ce primim confirmarea platii bancare, comanda va fi procesata si realizata intocmai indicatiilor tale.

Intrebari Suplimentare

Daca ai nelamuriri, comenzi deosebite sau intrebari suplimentare, iti stam la dispozitie oricand via e-mail pe adresa: cofetaria.piticot@gmail.com, sau la numarul de telefon 021 420 66 70, in intervalul orar 08:00-20:00.