LIVRARE 10:00 - 18:00 mai multe detalii aici
inchide

Politica de retur

Daca ai comandat un produs de pe www.piticot.ro, iar livrarea nu corespunde descrierii si specificatiilor mentionate pe site, sau produsul a suferit modificari din cauza transportului, poti returna produsul si vei primi banii integral inapoi.

Alte mentiuni:

  1. SC Demonte Impex SRL nu raspunde pentru eventualele inconveniente cauzate de decorul adus de catre client in vederea ornarii produselor comandate (flori naturale, ornamente de plastic/comestibile, etc.). 
  2. Produsele sunt fabricate intr-un sistem de management al calitatii si de siguranta a alimentului SR EN ISO 22000: 2005. La cerere se elibereaz? certificat de conformitate pentru produsele fabricate.
  3. SC Demonte Impex SRL isi rezerva dreptul de a modifica programul de lucru.
  4. Vizitatorii site-uluipiticot.ro se obliga sa foloseasca site-ul numai in scopuri legale.
  5. Toate elementele de grafica ale site-ului: imagini, baze de date, etc, apartin in exclusivitate operatorului site-ului. Folosirea, fara acord, a acestora se pedepseste conform legii.
  6. Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.
  7. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

SC Demonte Impex SRL  nu isi asuma nicio raspundere pentru pierderi de date, comenzi care nu sunt onorate sau nu ajung la termen din cauze care nu sunt sub controlul www.piticot.ro.


The oldschool way

(+40) 21-420-66-70

cofetaria.piticot@gmail.com

Vezi aici toate locatiile Piticot.