inchide

Livrare

Poti plasa comenzi online NON-STOP pentru produsele Piticot, oriunde te-ai gasi (in tara sau in strainatate).

Programul de procesare al comenzilor este: Marti – Duminica 08:00-21:00, Luni 10:00-21:00.

Tariful de transport este unul standard, in valoare de 30 lei, valabil doar pentru comenzi mai mari de 100 lei. Comenziile peste 300 lei, beneficiaza de livrare gratuita.

Asiguram serviciul de livrare, intre orele 10:00-21:00, in Bucuresti si pe o raza de 20 km in jurul Bucurestiului.

Livrarile se vor face doar dupa confirmarea comenzii cu operatorii nostri, in limita disponibilitatii capacitatilor de transport. Capacitatile de transport frigorific ale Cofetariei Piticot sunt limitate, asa incat ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora in intervalul solicitat.

Livrarea este realizata cu masini speciale de transport frigorific care sunt autorizate de catre institutiile de control abilitate.

Puteti asigura transportul si prin mijloace proprii, caz în care vom face receptia comenzii la sediul nostru si va revine responsabilitatea integrala a livrarii acesteia la locul evenimentului.

Comenzile se planifica pentru livrare, in ordinea inregistrarii lor, dupa algoritmul primul venit-primul servit.

Atentie! In cazul in care ati selectat livrarea, intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, in momentul in care veti fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, acesta va incerca reprogramarea pentru un alt interval orar. Daca sunteti de acord cu reprogramarea, veti stabili impreuna intervalul cel mai apropiat in care exista disponibilitate. Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea la o alta ora, comanda va fi anulata, iar daca ati efectuat deja plata, banii va vor fi returnati integral in cont, in termen de 3 zile.

In perioadele foarte aglomerate, sau cand conditiile meteo sunt nefavorabile, comenzile pot fi livrate cu intarzieri, urmand a fi anuntat telefonic asupra intervalului de livrare. 

Produsele noastre sunt livrate in conditii optime, cu vehicule refrigerate, autorizate de catre D.S.V.

Termenul de procesare al comenzilor

Produsele Cofetariei Piticot pot fi livrate in functie de dificultatea realizarii lor. Aceste detalii se regasesc in descrierea produselor de pe www.piticot.ro si vor fi discutate inclusiv la confirmarea telefonica a comenzii tale.

Iata reperele, in functie de care noi calculam timpul minim de livrare:

- 2 ore – produsele standard

- comanda plasata pana in ora15:00 se livreaza in aceeasi zi;

- comanda plasata dupa ora 15:00 se realizeaza a doua zi incepand cu ora 12:00.

- 24 ore – produse personalizate;

- 48 ore – produse personalizate, cu manopera complexa;

- 72 ore – produse personalizate, din compozitii speciale.

Intrebari Suplimentare

Daca ai nelamuriri, comenzi deosebite sau intrebari suplimentare, iti stam la dispozitie oricand via e-mail pe adresa: cofetaria.piticot@gmail.com, sau la numarul de telefon 021 420 66 70, in intervalul orar 08:00-21:00.

The oldschool way

(+40) 21-420-66-70

cofetaria.piticot@gmail.com

Vezi aici toate locatiile Piticot.